Повернутися до звичайного режиму

Жми на RECord

З 28 вересня по 1 жовтня 2017 року у місті Святогірськ на базі оздоровчого комплексу "Перлина Донеччини" відбувся XV Відкритий фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі «Жми на RECord!»

Представили місто Лиман – слухачі ТО «Школа журналіста» ЦпР, редакція газеты «Попкорн» Ю.Шепілова(10 клас гімназія), К.Юхновець (10 клас ліцея) і керівник гуртків ЦПР В.Ю Мацегора.

Протягом трьох днів на гостей фестивалю очікувала насичена програмау справах сім'ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації.

Цьогоріч фестиваль зібрав 130, яка складалася з майстер-класів від ведучих спеціалістів у медіа-сфері, різноманітних тренінгів, конкурсної програми та багато іншого. Конкурсна програма проходила у декількох номінаціях: телебачення, радіо, друковані ЗМІ, фото та інтернет-ЗМІ. Кожна редакція прийняла участь у бліц-конкурсі, який проходив безпосередньо під час фестивалю.

Також в рамках фестивалю відбулася зустріч учасників з начальником управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрацією Лілією Золкіною. Вона привітала всіх учасників фестивалю та з радістю поспілкувалася з молодими журналістами на різноманітні теми. Також Лілія Золкіна розповіла про перспективи розвитку молодіжної сфери у Донецькій області.

Газета «Попкорн» отримала диплом учасника.

/Files/DSC_0226.JPG /Files/20170930060152.jpg/Files/DSC_0352.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.