Тренінг «Методологія та інструменти відстеження індикаторів розвитку освіти»

Про тренінг «Методологія та інструменти відстеження індикаторів розвитку освіти»

Для керівників органів управління освітою територіальних громад, керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників і керівників закладів освіти 21 жовтня на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено тренінг на тему «Методологія та інструменти відстеження індикаторів розвитку освіти». Захід об’єднав понад 60 учасників. Серед них – Яковлева Тетяна, директор Лиманського міського Центру позашкільної роботи Лиманської ТГ.

Тренінг проходив у межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області» з метою залучення територіальних громад до процесу формування принципів збалансованого розвитку в умовах децентралізації.

У ході роботи розглянуто Цілі сталого розвитку ООН, етапи відстеження їх досягнення. Увагу зосереджено на системі забезпечення якості освіти, зокрема ролі різних установ. Опрацьовано питання самооцінювання щодо використання цифрових технологій SELFIE в закладі освіти.

Під час практичних вправ управлінці вдосконалювали навички роботи із сервісами для спільної роботи: Google Forms задля збору інформації, Google Sheets з метою накопичення та обробки даних, Google Data Studio для аналізу та публікації звітів онлайн.

Проєкт реалізується ГО «Збалансований розвиток – Схід» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки Європейського Союзу у партнерстві з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

/Files/images/2021_rk/4.png


Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.